Echipa SC. Best Jarpiesa 2022 SRL, pe scurt Auto Jar Piesa, din care face parte magazinul online de piese și accesorii auto www.autojarpiesa.ro, este tânără, dinamică, urmărind cu interes evoluția pieței auto pentru a oferi cele mai actualizate informații, soluții rapide și accesibile clienților.

Identificarea unei piese este de multe ori anevoioasă, tocmai din acest motiv am ales să fiți consiliat de un expert, care vă va ajuta să alegeți cea mai bună variantă, calitate/preț.

Facem parte dintr-un grup de firme, cu diverse activități din sfere precum transporturi, plasare personal, închirieri auto, horeca, deschizând primul punct de lucru în decembrie 2021.

În mai puțin de un an am reușit să ajungem în primii 5 jucători de profil din Râmnicu Sărat (din aprox 30).

În luna ianuarie 2023 am hotărât să “venim” în viitor, în mediul online, să ne facem cunoscuți întregii tari.

Incepând cu luna martie 2023, am dat “START” vânzarilor!

Ne-am lansat pe piața vânzărilor online și vom demonstra prin profesionalism, seriozitate, promtitudine, acuratețe și calitate a muncii, espectiv a serviciilor că merităm să fiți abonații și clienții noștri!

Avem dorința continuă să implementăm cele mai noi tehnologii și software-uri pentru a oferi oricărui vizitator o experientă unică plina de beneficii.

Avem o cultură organizațională pe care o respectăm.

Valorile după care compania noastră se ghideaza sunt:

  1. Punctualitate Ne ținem de cuvânt atunci când promitem livrarea produselor, prețul nu se modifică nejustificat.
  2. Rapiditate – Datorită colaborării noastre cu marea majoritate a firmelor de curierat livrăm oriunde în România la cele mai bune prețuri.
  3. Integritate – Spunem întotdeauna adevărul. Ceea ce promitem, facem.
  4. Excelență – Bun, nu este suficient. Pe lângă produsele comercializate, care vin de la cei mai buni producători, serviciile noastre sunt de cea mai bună calitate.
  5. Educație – Avem cel mai pregătit personal și colaborăm cu diverse persoane care sunt experte în domeniul lor de activiate, pentru a fi 100% siguri că oferta de preț este cea corectă.
  6. Încurajăm schimbarea – Ne adaptăm noilor nevoi și tehnologii care apar zilnic. Suntem la curent cu toate noutățile din domeniu.
  7. Dezvoltare – Suntem tot timpul în căutare de parteneri pentru a fi cât mai competitivi din punct de vedere al prețului și timpului de livrare.
  8. Pasionați și hotărâți – Suntem pasionați și hotărâți să facem domeniul auto și implicit domeniul pieselor de schimb pe înțelesul tuturor.
  9. Comunicare – Dorim să înțelegem cât mai mult nevoile clienților noștri și de aceea le ascultăm nevoile și încercăm să îi ajutăm indiferent dacă compania noastră poate livra soluția pentru rezolvarea situației partenerului.
  10. Echilibru – Ținem cont de echilibru pe toate planurile, chiar și cele sociale sau familiare.