Piese auto Lemförder

Piese auto Lemförder

Piese auto Lemförder

Lemförder este un producător german de piese auto specializat în componente de suspensie și direcție.

Compania este unul dintre cei mai mari furnizori oficiali de piese auto pentru majoritatea producătorilor auto europeni. Printre partenerii săi se numără concerne precum Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, VW, Volvo și multe altele.

Compania oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate:

bieleta antiruliu lemforder
Bieleta antiruliu Lemforder

– brațe de suspensie,

– bucșe,

– articulații sferice,

– bare stabilizatoare,

– tije și multe altele.

Aceste piese sunt utilizate în principal în industria auto, în special pentru mașinile europene de lux și de performanță.

Piese auto lemforder

Iată câteva exemple de piese auto fabricate de Lemförder:

  1. Brațe de control / Brațe de suspensie: Acestea sunt componente importante ale suspensiei care conectează roțile la șasiu și permit mișcarea controlată a roților în sus și în jos.
  2. Bucșe de suspensie: Bucșele sunt componente elastice care absorb șocurile și vibrațiile din drum, menținând în același timp stabilitatea și controlul mașinii.
  3. Articulații sferice (rotule): Acestea sunt componente mobile care permit roților să se rotească și să se miște în diverse unghiuri, asigurând manevrabilitatea optimă a mașinii.
  4. Bare stabilizatoare: Barele stabilizatoare sunt componente care reduc înclinarea caroseriei în timpul virajelor și îmbunătățesc stabilitatea mașinii.
  5. Tije de direcție / Bară de legătură: Aceste componente conectează sistemul de direcție la roți și permit conducerea mașinii în mod controlat.

Acestea sunt doar câteva exemple de piese auto fabricate de Lemförder. Compania oferă o gamă largă de produse pentru diferite aplicații, diferite modele de vehicule si diferite componente de suspensie si direcție.

Indiferent de modelul mașinii dvs., LEMFÖRDER oferă produse de calitate înaltă și fiabilitate, astfel încât să vă puteți menține vehiculul în stare optimă.

Vă așteptăm și pe pagina noastră de facebook JarPiesa.
Pentru o ofertă completă de anvelope vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat pe site. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
CERE OFERTĂ!