ULEI DE MOTOR ȘI LUBRIFIANȚI CASTROL

ULEI DE MOTOR ȘI LUBRIFIANȚI CASTROL (1)

ULEI DE MOTOR ȘI LUBRIFIANȚI CASTROL – Castrol produce o gamă variată de uleiuri pentru motoare, încât poate fi dificil să recomand un produs specific fără mai multe detalii despre vehiculul în care intenționați să utilizați uleiul de motor.

Cu toate acestea, vă pot spune că Castrol este bine cunoscut pentru calitatea și performanța uleiurilor sale de motor. Acestea sunt formulate pentru a satisface nevoile diferitelor tipuri de motoare, inclusiv motoare pe benzină și diesel.

Dacă aveți un anumit tip de vehicul sau un tip de motor în minte.

Pot să vă ofer mai multe informații despre gama de uleiuri Castrol disponibile pentru acele specificații.

LIQUID ENGINEERING ÎNSEAMNĂ FOLOSIREA ULEIULUI POTRIVIT, DE FIECARE DATĂ.

Când trebuie să schimbați uleiul, este esențial să știți ce ulei de motor să folosiți. Răspunsul la această întrebare devine tot mai complex, pe zi ce trece.

Motoarele recente sunt din ce în ce mai mici și mai puternice, iar producătorii specifică uleiuri complet sintetice complexe pentru ca motorul să poată face față presiunilor ridicate și să respecte obiectivele privind eficiența carburantului.

ULEI DE MOTOR ȘI LUBRIFIANȚI CASTROL

Dacă conduceți o mașină puternică sau una importată din Europa, producătorul v-ar putea recomanda un ulei de motor complet sintetic. Sau, dacă conduceți un vehicul domestic mai vechi, producătorul v-ar putea recomanda un ulei mineral.

Cu toate acestea, chiar dacă este cea mai economică opțiune, un ulei complet sintetic vă va proteja cu siguranță motorul mai bine.

Cunoașterea tipului de ulei care trebuie folosit la fiecare schimbare este esențială.

ULEI DE MOTOR SI LUBRIFIANTI CASTROL 2

În manualul de utilizare al mașinii găsiți specificația industriei, tipul și clasa de ulei specificate de producător; de asemenea, vă punem la dispoziție o variantă rapidă și facilă de a vă vedea opțiunile și a alege uleiul potrivit cu ajutorul selectorului de ulei. Încercați-l acum.

CE ÎNSEAMNĂ VISCOZITATEA?

ULEI DE MOTOR ȘI LUBRIFIANȚI CASTROL – Viscozitatea reprezintă măsurarea grosimii și „ușurinței de curgere” a oricărui lichid. De exemplu, apa este un lichid subțire care curge liber, așa că spunem că are viscozitate mică. Mierea, pe de altă parte, este relativ groasă și curge mai greu. Mierea are, prin urmare, viscozitate mare. De asemenea, merită remarcat faptul că mierea curge mai ușor, și este mai puțin vâscoasă, atunci când este ușor încălzită.

Uleiul de motor se comportă similar; de aceea mecanicii vor porni puțin motorul înainte de a evacua uleiul de motor uzat pentru a-l înlocui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
CERE OFERTĂ!