Aditivul de ulei Liqui Moly CeraTec

thumb article 1999 tmain

Aditivul de ulei Liqui Moly CeraTec este o soluție inovatoare care se adaugă în uleiul de motor al vehiculului pentru a proteja și a îmbunătăți performanța acestuia.

Principala funcție a aditivului CeraTec este de a forma un strat protector de ceramica pe suprafețele de frecare ale motorului. Acest strat subțire, dar extrem de rezistent, reduce semnificativ frecarea și uzura componentelor interne ale motorului. De asemenea, aditivul ajută la reducerea consumului de combustibil și la creșterea eficienței generale a mașinii.

Aditivul de ulei Liqui Moly CeraTec poate fi utilizat în toate tipurile de motoare, inclusiv în cele diesel și cu benzină. Recomandăm adăugarea acestuia la fiecare schimb de ulei pentru a obține rezultatele optime.

Este important de menționat că aditivul de ulei Liqui Moly CeraTec nu trebuie folosit ca înlocuitor al uleiului de motor regulat, ci ca un supliment care completează proprietățile uleiului existent. Înainte de utilizare, vă recomandăm să consultați manualul vehiculului și specificațiile producătorului pentru a vă asigura că acest aditiv este potrivit pentru motorul dumneavoastră.

Aditiv ulei Liqui Moly Cera Tec
Aditiv ulei Liqui Moly CeraTec

Aditivul de ulei Liqui Moly CetaTec, proprietati:

– reduce pierderile de frecare

– potrivit pentru filtrele de particule diesel

– miscibil cu toate uleiurile de motor disponibile comercial

– crește funcționarea lină

– cea mai mare stabilitate termică

– comportament excelent la temperaturi ridicate și joase

– testat pentru turbocompresoare și catalizatoare

– stabilă sub presiuni extreme

– compatibil cu filtrele fine

– fără depozite

– durată lungă de viață a motorului

– chimic inert

– reduce consumul de combustibil

Aditivul de ulei Liqui Moly CetaTec.

Suspensie lubrifiantă solidă ceramică pe bază de nitrură de bor hexagonală (BN) în baza selectată de uleiuri. Structura asemănătoare grafitului laminar care reduce fricțiunea și uzura și previne frecarea directă metal-metal. Dimensiunea particulelor <0,5 µm garantează proprietăți optime de curgere prin filtru și protejează împotriva depunerii particulelor solide de lubrifiant. Miscibil cu toate uleiurile de motor și utilaje disponibile în comerț.

Aditivul de ulei Liqui Moly CetaTec, domenii de utilizare:

Protecţia la uzură pentru motoare, transmisii manuale, pompe şi compresoare. Cera Tec este adăugat împreună cu uleiul respectiv şi se amestecă de la sine. Suficient pentru 5 l de ulei. Cu efect de lungă durată pentru 50.000 km. Nu este adecvat pentru utilizarea cu cuplajele umede!

Aditivul de ulei Liqui Moly CetaTec, mod de utilizare:

300 ML CeraTec sunt suficienţi pentru maxim 5 litri ulei de motor. Are efect o perioadă îndelungată de până la 50.000 km. Nu este indicat a se utiliza la cuplajele umede.

Va asteptam si pe pagina noastra de facebook JarPiesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
CERE OFERTĂ!