Uleiul de motor Mobil 1

person checking the oil of an engine

Uleiul de motor Mobil 1 este unul dintre cele mai populare și recomandate uleiuri de motor disponibile pe piață. Acesta este produs de compania ExxonMobil și este recunoscut pentru performanța și calitatea sa superioară.

Mobil 1 Super 3000 X1 5w40 4L
Mobil 1 Super 3000 X1 5w40 4L

Uleiul de motor Mobil 1 Complet Sintetic Premium pentru Vehiculele de Pasageri

Descrierea produsului

Mobil Super™ 3000 X1 5W-40 este un ulei complet sintetic de motor care ofera o perioada lunga de viata multor tipuri si generatii de motoare de autovehicule, asigurand acestora o protectie sporita intr-un domeniu larg de temperaturi.

Caracteristici si Beneficii

Produsele Mobil Super 3000 sunt testate in industrie pentru a asigura performanta dorita a vehiculului

dumneavoastra. Mobil Super 3000 X1 5W-40 ofera:

Protectie mai buna la temperaturi inalte

Performanta mai buna la pornirea la rece

O mai buna curatenie a motorului si prevenire a formarii namolului

Protectie mai buna anti-uzura

Caracteristicile uleiului de motor Mobil 1 includ:

  1. Protecție excelentă împotriva uzurii și coroziunii motorului. Uleiul Mobil 1 formează un strat protectiv care previne contactul metal-pe-metal și reduce frecarea dintre componentele motorului.
  2. Vâscozitate consistentă într-o gamă largă de temperaturi. Acest lucru înseamnă că uleiul Mobil 1 își păstrează proprietățile superioare de ungere în condiții de temperaturi extreme.
  3. Curățare eficientă a motorului. Uleiul Mobil 1 are o formulă specială care ajută la îndepărtarea depunerilor de carbon și a altor reziduuri, menținând astfel motorul curat și optim funcționând.
  4. Performanță remarcabilă în condiții de stres ridicat. Uleiul de motor Mobil 1 este proiectat pentru a face față solicitărilor sporite ale motoarelor moderne, asigurând protecția și performanța maximă în orice situație.
Mobil 1 Super 2000 10w40 4L
Mobil 1 Super 2000 10w40 4L

Este important să ții cont de cerințele producătorului automobilului tău și să alegi uleiul de motor Mobil 1 adecvat pentru motorul mașinii tale. Dacă ai nelămuriri, consultă manualul mașinii sau cere sfatul unui specialist în întreținerea auto.

Descriere produs. 

Uleiul Mobil 1 ESP formula 5W-30 indeplineste cerintele de reducere a emisiilor poluante, fiind compatibil cu motoarele Diesel si pe benzina, datorita componentei unice si a continutului scazut de cenusa. Protejeaza catalizatorul, reducand considerabil consumul de combustibil.

Mobil 1 ESP 5w30 1L
Mobil 1 ESP 5w30 1L

Va asteptam si pe pagina noastra de facebook JarPiesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
CERE OFERTĂ!