Bateriile auto ERA AGM.

Bateriile auto ERA AGM

Bateriile auto ERA AGM.

Bateriile auto ERA AGM, pentru toate vehiculele la care o baterie clasică este depășită.

Acestea sunt în special vehicule cu un sistem avansat start/stop, dar și vehicule de clasă medie și mare cu cerințe energetice mari. Din cauza multitudinii de opțiuni de confort și siguranță, cererile privind furnizarea de energie cresc. În plus, un număr mare de vehicule sunt echipate inițial cu baterii AGM.

În cazul înlocuirii se poate utiliza doar o nouă baterie ERA AGM.

Bateriile AGM sunt diferite de bateriile clasice deoarece acidul stă într-un textil, ceea ce face ca fluidul din interior să devină mult mai stabil. Aceasta crește semnificativ rezervele de energie și previne stratificarea acidului. Întrucât bateria ERA AGM garantează pentru rezistența la scurgeri datorită designului său, poate fi transportată și instalată în siguranță chiar și în circumstanțe dificile. ERA AGM dovedește încă o dată că performanța sa este aceeași și în condiții extreme dat fiind faptul că bateria este creată la cel mai înalt standard tehnic. Rezultatul este clar: furnizor de energie absolut fiabilă la cel mai înalt nivel și cea mai mare siguranță posibilă disponibilă astăzi pe piață.

Bateriile auto ERA AGM.

ERA AGM – Cea mai bună soluție pentru vehiculele cu un sistem avansat start/stop și pentru vehiculele cu cerințe energetice mari datorită funcțiilor pentru siguranță și confort.

  1. Pentru sistemele moderne de start/stop;
  2. Cea mai nouă tehnologie OE;
  3. Ideal pentru mașini de clasă medie și mare, SUV-uri, autoutilitare și vehicule cu echipamente electrice cu consum mare;
  4. Acoperire foarte mare a aplicabilității cu doar câteva modele;
  5. Durată de viață a bateriei extrem de lungă și stabilitate a ciclului de încarcare;
  6. 100% rezistență la înclinare și scurgere;
  7. „Grilă pentru supraîncărcare”pentru o performanță mai mare a pornirii la rece și o protecție sporită împotriva coroziunii;
  8. Cele mai înalte caracteristici de siguranță;
  9. „Plug and play” (completat, încărcat și gata de plecare);
  10. Fabricat în Europa.

Vă așteptăm și pe pagina noastră de facebook JarPiesa.
Pentru o ofertă completă de piese auto vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat pe site. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
CERE OFERTĂ!