Bateriile auto ERA

Bateriile auto ERA

Bateriile auto ERA

În mod obișnuit, bateriile auto sunt clasificate în funcție de capacitatea lor de a furniza energie electrică și de tehnologia utilizată.

În zilele noastre, numeroase servomotoare, elemente de siguranță și dotări de confort necesită o baterie la fel de puternică pe cât este de sigură. Prin urmare, este mult mai confortabil să știți că bateriile ERA oferă confortul maxim pentru pornirea lor în orice situație. Cu o tehnologie avansată și inovativă, ERA oferă soluții punctuale pentru industria automotivă.

  1. Bateriile ERA AGM au o performanță maximă pentru vehiculelor cu un sistem start/stop prelungit, vehicule din clasa de mijloc și mare cu cerințe mari de energie pentru consumatorii adiționali
  2. Bateriile EFB ERA au o calitate superioară pentru modelele de mașini cu sistem start-stop simplu și rezistă la un consum ridicat generat de consumatorii adționali
  3. Bateriile ERA SLI sunt o alegere fiabilă pentru toate modelele fără funcție start/stop.

Bateriile auto ERA

ERA SLI este cel mai utilizat model de acumulator în domeniul automotive.

ERA SLI se regăsește în toate tipurile de vehicule și este perfectă pentru o utilizare constantă cât și pentru una ocazională.

Nu contează modelul de mașină ci libertatea pe care aceasta ne-o oferă. Bateria ERA SLI oferă o putere de pornire fiabilă pentru mai multe modele. Având designul sofisticat și tehnologia fiabilă de calciu Ca / Ca, care oferă o performanță suplimentară de pornire la rece chiar și la cele mai scăzute temperaturi, bateria ERA este cea mai bună alegere pentru vehicule convenționale de orice fel.

Bateriile auto ERA SLI – Mult mai mult decât o simplă baterie.

ERA SLI este întotdeauna un partener fiabil și sigur pentru vehiculele convenționale cu mai puține funcții electronice și convinge cu valori de performanță mult peste medie.

1.Nu necesită mentenanță și nici completări ale lichidului

2. Caracteristici mari pentru siguranță;

3. „Plug and play” (completat, încărcat și gata de plecare)

4. Fabricat în Europa .

Vă așteptăm și pe pagina noastră de facebook JarPiesa.
Pentru o ofertă completă de piese auto vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat pe site. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
CERE OFERTĂ!