PROTEC PRO1511-1

PROTEC PRO1511 1

Soluția PROTEC PRO1511-1

Ghidul complet pentru curățarea radiatorului cu soluția PROTEC PRO1511-1

Introducere:

În cadrul întreținerii rutiniere a mașinii tale, curățarea radiatorului este esențială pentru menținerea funcționării optime a sistemului de răcire. Soluția PROTEC PRO1511-1 este un produs de încredere, conceput special pentru această sarcină. În acest blog, vom explora în detaliu modul de utilizare a acestei soluții și modul în care funcționează pentru a menține radiatorul mașinii tale în stare perfectă de funcționare.

Protec PRO1511 1

Ce este PROTEC PRO1511-1 și cum funcționează:

Este o soluție de curățare special formulată pentru radiatoarele mașinilor. Este proiectată pentru a elimina depunerile de calcar, rugină și alte impurități care pot afecta eficiența sistemului de răcire al mașinii tale. Principala sa acțiune este de a dizolva și îndepărta aceste depuneri, restaurând astfel capacitatea radiatorului de a dispersa căldura în mod eficient.

Cum se folosește:

  1. Pregătirea mașinii: Asigură-te că motorul este rece și că mașina este într-un loc bine ventilat. Deschide capota și localizează radiatorul.
  2. Golirea sistemului: Deschide supapa de scurgere a lichidului de răcire și lasă lichidul să se scurgă complet din radiator. Acest pas este crucial pentru a asigura o curățare eficientă.
  3. Prepararea soluției: Diluează soluția PROTEC PRO1511-1 conform instrucțiunilor de pe ambalaj. De obicei, este recomandată o proporție de diluție de 1 parte soluție la 10 părți apă.
  4. Aplicarea soluției: Turnă soluția diluată în radiator și completează cu apă curată. Asigură-te că radiatorul este complet umplut.
  5. Rularea motorului: Porni motorul și lasă-l să funcționeze la ralanti timp de aproximativ 15-20 de minute. Acest lucru va permite soluției să circule prin sistemul de răcire și să dizolve depunerile.
  6. Scurgerea soluției: Odată ce procesul de curățare este complet, oprește motorul și lasă lichidul să se scurgă din nou din radiator folosind supapa de scurgere.
  7. Clătirea radiatorului: Umple radiatorul cu apă curată și lasă motorul să funcționeze la ralanti pentru a clăti sistemul. Repetă acest proces până când apa de scurgere este complet limpede.
  8. Reumplerea sistemului: După ce ai terminat clătirea, umple radiatorul cu lichid de răcire proaspăt conform specificațiilor producătorului mașinii tale.

Concluzie:

Curățarea radiatorului cu soluția PROTEC PRO1511-1 este un pas crucial în menținerea sănătății sistemului de răcire al mașinii tale. Utilizând acest produs în mod regulat și respectând instrucțiunile de mai sus, îți vei asigura că radiatorul rămâne curat și funcționează eficient pe termen lung. Nu uita să verifici și să întreții regulat sistemul de răcire pentru a preveni problemele costisitoare pe viitor.

Vă așteptăm și pe pagina noastră de facebook JarPiesa.
Pentru o ofertă completă de piese auto vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat pe site. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
CERE OFERTĂ!