Uleiul de motor Ravenol

ravenol
Ravenol SMP 5w30 5L
Ravenol SMP 5w30 5L

Uleiul de motor ravenol este o marcă de uleiuri sintetice pentru diverse tipuri de vehicule. Produse de compania germană Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH, uleiul Ravenol are o calitate superioara netă.

Uleiul de motor ravenol foloseste tehnologii inovatoare, cum ar fi CleanSynto® și USVO®, pentru a oferi performanță, și protecție împotriva uzurii1. Uleiurile ravenol au diferite grade de vascozitate și specificații, în funcție de nevoile fiecărui motor. 

Ravenol VMO 5w40 4L
Ravenol VMO 5w40 4L

De exemplu, Ravenol VMP USVO 5W-30 este un ulei recomandat pentru motoarele diesel și pe benzină ale autoturismelor și masinilor de transport, cu sau fără turbosuflantă3. Ravenol VSW USVO 0W-30 este un ulei potrivit pentru motoarele pe benzină și diesel, cu și fără turbo-încărcare și injecție directă4

Pentru a alege uleiul ravenol potrivit pentru mașina dumneavoastră, puteți consulta manualul de utilizare pe site-ul oficial al ravenol5.

Uleiurile de motor Ravenol au fost aprobate de către producători de automobile renumiți, BMW, Porsche, Ford, Audi, Volkswagen, Mercedes Benz.

Ravenol LLO 10w40 4L
Ravenol LLO 10w40 4L

RAVENOL VMO SAE 5W-40 este un ulei de motor sintetic Mid SAPS, realizat prin tehnologia CleanSynto®, destinat autoturismelor cu motoare diesel sau pe benzina, cu sau fara turboalimentare si injectie directa. Datorita formulei cu uleiuri de baza speciale, RAVENOL VMO SAE 5W-40 atinge un indice de vascozitate foarte ridicat. Comportamentul excelent al pornirii la rece ofera siguranta lubrifierii optime pe toata perioada rularii la rece. RAVENOL VMO SAE 5W-40 extinde durata de functionare a DPF si TWC. Dezvoltat pentru economie de combustibil si de energie in motoarele EURO VI, V si IV, cu interval de schimb normal sau extins. RAVENOL VMO SAE 5W-40 Micsoreaza frecarea, uzura si consumul de combustibil. Multumita consumului de combustibil semnificativ redus, RAVENOL VMO SAE 5W-40 contribuie la protejarea mediului, reducand emisiile poluante. Potrivit pentru intervale de schimb extinse, acolo un producatorul motorului o recomanda.

Pentru mai multe noutati va asteptam si pe pagina noastra de facebook JarPiesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
CERE OFERTĂ!