Produsele Wurth

wurth 1571812048

Produsele Wurth sunt concepute de o companie germană recunoscută la nivel global pentru producția de produse destinate industriei, construcției, și întreținerii autovehiculelor. În ceea ce privește produsele auto, Würth oferă o gamă variată de articole, inclusiv:

Curatitor frane Wurth XXL 750 ml
Curatitor frane Wurth XXL 750 ml
  1. Produse de fixare și asamblare: Würth furnizează o gamă largă de elemente de fixare asamblare și întreținerea autovehiculelor.
  2. Produse chimice și de întreținere auto: Aceasta include lubrifianți, degresanți si alte substanțe chimice utile în întreținerea automobilelor.
  3. Instrumente și echipamente specifice pentru autovehicule: Würth oferă unelte de calitate superioară, dispozitive de măsurare, echipamente de diagnosticare, și alte instrumente esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru pasionații de autovehicule.
  4. Produse de protecție anticorozivă: Würth furnizează soluții pentru protecția anticorozivă a vehiculelor, inclusiv vopsele, grunduri și alte produse specializate.
  5. Produse pentru sistemele electrice și electronice: Würth oferă o gamă variată de produse destinate sistemelor electrice și electronice ale autovehiculelor.
  6. Echipamente de siguranță și accesorii: Acesta include produse precum veste reflectorizante, truse de prim ajutor, dispozitive de avertizare, și alte accesorii esențiale pentru siguranța pe șosele.

Produsele Wurth au intrat pe piața românească în 1994, ca reprezentantă a concernului german. În prezent, Wurth România are peste 500 de angajați, 10 magazine și peste 30.000 de clienți activi. Wurth România oferă o gamă variată de produse și servicii pentru diferite sectoare, cum ar fi construcții, industrie, auto, lemn și metal1. Wurth România a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 95,37 milioane de lei, cu 17% mai mare față de cea din anul precedent.

Degripant XXL 600 ml
Degripant XXL 600 ml

Este important să menționăm că gama de produse poate varia în funcție de regiune și de specificul cererii locale. Pentru informații precise și pentru a consulta catalogul actualizat al produselor, este recomandat să vizitați site-ul oficial al companiei Würth.

Va asteptam si pe pagina noastra de facebook JarPiesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
CERE OFERTĂ!