Uleiul de motor Elf

191106 logo elf alternatif cmyk v1 hd

Uleiul de motor elf este o marcă de lubrifianți auto produsă de compania franceză Total.

Elf Evolution 700 STI 10w40 4L
Elf Evolution 700 ST 10w40 4L

Elf produce o gamă variată de uleiuri de motor, destinate atât autoturismelor cât și vehiculelor comerciale.

Există mai multe tipuri de ulei de motor elf, în funcție de vascozitate, compoziție și performanță. Unii dintre cei mai populari sunt:

  • Elf Evolution 900 SXR 5W-40: un ulei sintetic cu performanțe ridicate, destinat motoarelor pe benzină și diesel. Special conceput pentru a asigura intervale de schimb extinse. Norme ACEA: A3/B4. Norme API: SN/CF. Renault: RN0700, RN07101.
  • Elf Evolution 700 STI 10W-40: un ulei semisintetic cu performanțe ridicate, obținut prin tehnologie Elf. Produsul este special conceput pentru motoarele pe benzină și diesel ale autoturismelor, astfel încât să răspundă reglementărilor ultimelor tehnologii.
  • Elf Evolution FULL-TECH FE 5W-30: un ulei sintetic de foarte înaltă performanță, ce folosește tehnologia sintetică. Acesta este destinat tuturor motoarelor diesel cu filtru de particule diesel (cu excepția versiunilor 2.2 dCi), SOLARIS RNX 5W-30 este special conceput pentru vehiculele Renault echipate cu FPD. Nivelul de vascozitate este 5W30, astfel că masina ta va funcționa în condiții optime, atât la temperaturi înalte, cât și joase3.
ELF Evolution 900 SXR 5w40 4L
Elf Evolution 900 SXR 5w40 4L

Uleiurile de motor Elf sunt formulate pentru a satisface cerințele diferitelor tipuri de motoare și pot fi adaptate pentru condiții specifice de conducere sau cerințe de performanță. Este important să alegi tipul potrivit de ulei de motor în funcție de specificațiile și recomandările producătorului vehiculului tău.

Pentru a alege cel mai potrivit ulei de motor elf pentru mașina ta consultați manualul de utilizare al acesteia.

ELF Evolution Full Tech FE 5w30 5L
ELF Evolution Full Tech FE 5w30 5L

Pentru a alege cel mai potrivit ulei de motor elf pentru mașina ta accesati linkul urmator: Uleiul de motor Elf

Va asteptam si pe pagina noastra de facebook JarPiesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
CERE OFERTĂ!