Echipamente de service JBM

Echipamente de service JBM

Echipamente de service JBM

JBM este un producător cunoscut de echipamente și unelte pentru service-uri auto. Compania produce o gamă largă de produse destinate atât reparațiilor și întreținerii mașinilor, cât și muncii de diagnosticare și reglare a vehiculelor.

PISTOL DE IMPACT 1 2 1650NM JBM
PISTOL DE IMPACT 1 2 1650NM JBM

Printre echipamentele și uneltele pe care le produce JBM se numără:

  1. Scule de mână: Chei, șurubelnițe, ciocane, clești și alte instrumente de mână necesare pentru efectuarea diverselor lucrări mecanice.
  2. Echipamente de ridicare și manipulare: Crick-uri hidraulice alte echipamente utilizate pentru ridicarea și susținerea vehiculelor în timpul reparațiilor.
  3. Echipamente de diagnosticare: Scanere auto, teste electrice și electronice, echipamente pentru măsurarea presiunii și a altor parametri tehnici.
  4. Echipamente pentru sisteme de franare și suspensie: Presoare pentru pistonii de frână, dispozitive de reglare a geometriei suspensiilor etc.
  5. Echipamente pentru service-ul motoarelor: Echipamente de diagnoză a motorului, scule pentru reparații și întreținere, precum și alte dispozitive necesare pentru lucrările la motor.
  6. Lifturi auto: JBM produce o gamă largă de lifturi auto, inclusiv lifturi cu două coloane, lifturi cu patru coloane, lifturi cu pantograf, lifturi hidraulice cu capacitate mare de ridicare etc. Aceste lifturi sunt esențiale pentru a ridica vehiculele în sus pentru a permite accesul la componentele de dedesubt.

Acestea sunt doar câteva exemple de produse oferite de JBM. Compania are o gamă variată de echipamente destinate atât mecanicilor profesioniști, cât și pasionaților de mașini care efectuează reparații la domiciliu.

CHEIE DINAMOMETRICA 1 2 JBM
CHEIE DINAMOMETRICA JBM

JBM o gamă completă de peste 4.000 de articole în toate tipurile de scule și cutii de mână, cutii de depozitare și dulapuri, instrumente pentru ateliere, iluminat, cutii consumabile și multe altele. În fiecare an adăugăm în medie 450 de referințe noi!

La JBM este o echipă angajată care lucrează zilnic pentru a servi clienții la comenzi, garanții, precum și interogări tehnice.

Vă așteptăm și pe pagina noastră de facebook JarPiesa.
Pentru o ofertă completă de piese auto vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat pe site. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
CERE OFERTĂ!